Lo Fei_Yoga teacher_yogaground studio rotterdam
Teacher

Lo Fei

Keeping things under control.

Lo Fei begon met yoga om de effecten van een snelle en onregelmatige levensstijl, lange dagen en veel feesten tegen te gaan. Door yoga te doen kreeg ze haar kracht en vitaliteit terug en leerde ze dat kalmte in geest en lichaam haalbaar is door dit veel te oefenen. Yoga geeft haar een gevoel van rust en helderheid dat ze in haar dagelijks leven toepast. Naast het geven yogalessen werkt ze ook als consultant aan verschillende projecten op het gebied van Finance, Control en IT. Ze houdt ervan om hier helemaal in te duiken en aan de slag te gaan. 

Ze woonde verschillende seminars, workshops en clinics bij om haar kennis van yoga te verbreden. Ze volgde een Bikram Yoga Teacher Training, een Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher Intensive bij Bela Lipat en een Yin Yoga Teacher Training van De Nieuwe Yoga School. 

Lo Fei is een grote kattenliefhebber en brengt graag quality time door met vrienden en familie. 

Terug naar team
yg personal

kom met een open, onderzoekende geest

Bij Lo Fei is geen enkele één-op-één yogasessie hetzelfde. Ze kijkt op een holistische manier naar je welzijn en naar je uitvoering. Hierbij zoomt ze in op andere elementen in je levensstijl die kunnen bijdragen aan een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Kom naar haar personal yoga sessies met een open, nieuwsgierige geest. Laat Lo Fei haar schat aan ervaring in hatha yoga, vinyasa yoga en yin yoga met je delen zodat je een geweldige één-op-één yoga sessie kunt ervaren.

Laat Lo Fei weten wanneer je beschikbaar bent en stuur haar een mailtje. Heb je al YG Personal credits op je account staan?

Book YG personal