Camilla Yin Yoga Yin Yang Flex Yogateacher Rotterdam Centrum
Teacher

Camilla

The teacher with the dragon tattoo.

Camilla komt oorspronkelijk uit Gotenburg, Zweden. Ze woonde ook twee jaar in de Verenigde Staten voordat ze begin 2017 naar Rotterdam verhuisde. Ze voegde zich vrijwel onmiddellijk na aankomst in de stad bij het YG studios team. 

Camilla volgde haar eerste yoga teacher opleiding van 200 uur toen ze nog in de Verenigde Staten woonde. Na deze opleiding heeft ze nog verschillende andere trainingen en workshops gevolgd. De meeste van haar trainingen zijn de laatste tijd yin yoga gerelateerd. Altijd een student, altijd meer willen leren en meer willen begrijpen van het fascinerende menselijk lichaam.  

Voor Camilla is yoga minder een ‘work-out’ maar veel meer een ‘work-in’. Yoga heeft haar vaak geholpen haar temperament wat beter te beheersen (en soms haar mond te houden). 

Wanneer ze geen lesgeeft houdt ze ervan om naar de bioscoop te gaan. Er zijn maar weinig films die ze niet gezien heeft. In haar wereld is elke dag een goede dag om naar de bioscoop te gaan, zelfs als de zon schijnt! 

Lees meer over Camilla

Terug naar team
YG PERSONAL

leer het verhaal van je lichaam beter begrijpen

‘Hoe langzamer hoe beter’. Camilla is onze koningin op het gebied van Flex & Slow Flow en dus een weloverwogen yoga practice. In haar één-op-één sessies helpt ze je om je houdingen aan te passen aan jouw individuele behoeften. Leer het verhaal van je lichaam beter begrijpen en lokaliseer eventuele beperkingen en begrijp hoe je hiermee om kunt gaan.

Een YG Personal sessie met Camilla zorgt voor meer lichaamsbewustzijn en helpt je begrijpen en accepteren wat wel maar ook niet voor jou werkt. Uiteindelijk zullen haar sessies bevorderlijk en toepasbaar zijn in je dagelijkse leven.

Klik op de onderstaande knop om een persoonlijke één-op-één yogasessie met Camilla te boeken.

Boek een personal session