versterk ons team

stagiair social media & online marketing

Ben jij gepassioneerd over digitale marketing, social media en sport? Heb je een talent voor het creëren van boeiende content en wil je deel uitmaken van een dynamisch team? Dan heeft YG Studios een mooie kans voor jou! We zijn op zoek naar een stagiair om ons team te versterken.

Als een echt Rotterdams merk heeft YG Studios zich de afgelopen jaren gevestigd als de go-to bestemming voor Yoga en High-Intensity Training. Met ons internationale team bieden we zeven dagen per week lessen aan op onze locatie in het centrum van Rotterdam. We zijn trots op de gemeenschap van docenten en studenten die we hebben opgebouwd en willen graag met hen in contact blijven. Daar kom jij in beeld!

 

Als stagiair social media & online marketing bij YG Studios werk je nauw samen met de marketingmanager om onze online en sociale aanwezigheid vorm te geven, zowel in het Engels als in het Nederlands. Jouw rol omvat het ontwikkelen van diverse communicatie- en marketingmaterialen, evenals het bedenken van mogelijke campagnes en kansen.

versterk ons team

alles wat je wilt weten

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

  • Bijhouden social media
  • Ontwikkelen content in beeld en tekst, schrijven en redigeren bestaand materiaal
  • Bijhouden en optimaliseren van de website en app door onder ander SEO
  • Bedenken en organiseren van client events
  • Ontwikkelen en (laten) produceren van merchandise

 

We zijn op zoek naar een kandidaat die voldoet aan de volgende criteria:

  • Vloeiend gesproken en geschreven Engels en Nederlands
  • Goede kennis van Office 365
  • Goede kennis van Adobe; Photoshop, Indesign & Illustrator
  • Studie in (sport) marketing of communicatie

Wat bieden wij?

Bij YG Studios krijg je de kans om snel te leren en te groeien, en word je een integraal onderdeel van ons kleine, jonge en energieke team. We bieden een flexibele werkomgeving, waardoor je zowel in de studio als op afstand kunt werken. Als bonus heb je toegang tot gratis sportfaciliteiten en ontvang je een stagevergoeding.

Als je klaar bent om je onder te dompelen in de wereld van social media en sport, bij een bedrijf dat groei en creativiteit waardeert, stuur dan een e-mail naar ferdinand@ygstudios.nl.

e-mail