YG Lijnbaan blijft open

YG Veerhaven sluit vanaf 3 september

Vanaf 3 september sluiten de deuren van YG Veerhaven. Onze studio aan de Lijnbaan blijft open en daar breiden we ons aanbod uit.

Gestegen energiekosten, hoge inflatie en – door de coronacrisis ontstane – financiële verplichtingen, drukken zwaar op onze bedrijfsvoering. Ondanks eerdere kostenreducties lukt het ons niet onze twee studio’s gezamenlijk winstgevend te maken. De opbrengsten dekken simpelweg de kosten niet. Daarom kiezen we ervoor ons volledig te focussen op onze Lijnbaan studio.

Wat gaat er veranderen?

  • Sluiting van YG Veerhaven vanaf 3 september.
  • Uitbreiding van het aanbod en rooster op Lijnbaan. Het nieuwe rooster vind je hier.
  • Je credits blijven geldig.

Vragen?

We begrijpen dat je verrast kunt zijn door dit nieuws en dat je mogelijk nog vragen hebt. Daarom zijn we maandagavond 14 augustus van 17.00 uur tot 20.00 uur in de Veerhaven studio om al je vragen persoonlijk te beantwoorden.

Op de meest gestelde vragen hebben we hieronder antwoorden geformuleerd. Staan jouw vragen er niet tussen? Stuur ze dan per mail naar hey@ygstudios.nl, of stel ze aan ons team in de studio.

We vinden het ontzettend jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen. Tegelijkertijd zijn we heel blij dat we met Lijnbaan door kunnen. We hopen je daar snel te zien.

Dank voor je begrip en hopelijk tot snel op YG Lijnbaan!

e-mail
FAQ

Waarom moet de Veerhaven studio sluiten?

Vanwege gestegen energiekosten, hoge inflatie en – door de coronacrisis ontstane – financiële verplichtingen, lukt het ons niet om twee studio’s gezamenlijk winstgevend te maken. Omdat de ruime Lijnbaan studio ons meer mogelijkheden biedt om ons lesaanbod te behouden en zelfs uit te breiden, is ervoor gekozen om ons hierop te focussen.

Is dit een tijdelijke of permanente sluiting?

Helaas verwachten we niet deze locatie opnieuw te openen. Daarom hebben we onze huur van de Veerhaven locatie opgezegd. Wie weet is in de toekomst wel weer uitbreiding op een nieuwe locatie mogelijk, maar voor nu richten we onze energie volledig op onze Lijnbaan Studio.

Kan ik mijn favoriete lessen blijven volgen?

Het rooster op de Lijnbaan is flink uitgebreid. Met bijna 50% meer lessen op het rooster, worden al jouw favoriete lessen die je eerst in de Veerhaven volgde, ook op de Lijnbaan aangeboden.

Kan ik HOT26 lessen blijven volgen?

Op alle tijdstippen waarop de HOT26 les nu wordt aangeboden, is deze vanaf 3 september op de Lijnbaan te volgen. En we hebben het aanbod van de HOT26 lessen zelfs uitgebreid!

Kan ik mijn lidmaatschap behouden of opzeggen?

Alle lidmaatschappen en credits blijven gewoon geldig voor de lessen op de Lijnbaan. Dus je kunt van onze diensten en lessen gebruikmaken zoals je gewend bent, alleen op een andere locatie. We zouden het jammer vinden als je vanwege de sluiting ons verlaat, hoewel vrijwel alle lidmaatschappen maandelijks opzegbaar zijn.