Mieke Flex Yin Yoga docent Yogaground Rotterdam
Teacher

Mieke

Flex is Mieke’s manier om te vertragen, een manier om zichzelf beter te leren kennen en haar self care moment. Het heeft haar enorm geholpen bij het herstellen van een schouder blessure. Yin Yoga had zo’n grote positieve impact op haar leven dat ze haar enthousiasme, ervaring en kennis graag met jou deelt!

Ze voegt haar achtergrond en diverse Yin Yoga opleidingen toe in haar yoga lessen met haar ervaring als maatschappelijk werker en docent.

Opgegroeid aan het strand in Zoutelande maakte ze in 2012 van Rotterdam haar thuis. Wat haar er niet van weerhield de wereld te verkennen! Mieke houdt van reizen naar afgelegen plaatsen, Patagonië in Argentinië is favoriet vanwege de panoramische uitzichten en de mensen; “De mensen daar hebben een meer relaxte levenshouding en maken ruimte in hun leven om meer spontaan te laten gebeuren.”

Wat Mieke het liefste doet op vakantie, is wandelen in de bergen, yoga beoefenen, naar de zonsondergang kijken, terwijl ze geniet van de grootste empanada die ze kan vinden met een goed glas Argentijnse rode wijn en goed gezelschap.

In Rotterdam brengt ze haar vrije tijd graag door aan de Maas waar ze geniet van het uitzicht of naar het park gaat; zolang ze maar haar dagelijkse dosis natuur binnenkrijgt. Geen wonder dat haar favoriete plekje in de stad Parqiet is in het prachtige Euromast park, waar ze geniet van een lekkere bak koffie en een toast.

Check ook Mieke haar eigen website www.yinful.com.

Terug naar team