Marvin massage therapeut bij yogaground deep tissue release massage fysiotherapeut relax massage ontspannings massage.jpg
Massage therapist

Marvin

Marvin groeide op in Frankrijk, en studeerde vervolgens sport- en bewegingswetenschappen in Aberdeen. Daarna verhuisde hij naar Den Haag om een diploma in fysiotherapie te halen.

Marvin houdt ervan om dicht bij de natuur te zijn als hij vrij is, en stemt zijn activiteiten af op het weer. Hij gaat graag wandelen of skiën in de bergen en trotseert de golven als kitesurfer, maar hij serveert net zo lief warme chocolademelk tijdens een spelletjesavond bij slecht weer.

Kaasfondue is zijn nummer één maaltijd, met als stip op 1 de kaasfondue die hij at tijdens zijn wilde kampeer trip in de Franse Alpen. Rotterdam is voor hem nieuw terrein; dus deel je tips met Marvin!

Terug naar team
YG PERSONAL

Gepassioneerd over de positieve effecten van soft tissue therapie

Boek een massage

Werkend in een ontspannen omgeving die zich richt op welzijn voelt Marvin zich helemaal thuis. Zijn passie voor de positieve effecten van soft tissue massage op het lichaam sluit goed aan bij YG studios.

Met een achtergrond in sportwetenschap, fysiotherapie en sportmassage biedt Marvin je wat je nodig hebt, of dat nu een rustgevende massage is of een meer specifieke behandeling. Een geweldige massage bij Marvin is zowel fysiek als mentaal en helpt je te lichaam te herstellen. Ook is het een geweldige manier om klachten te voorkomen.

Marvin zijn werk stopt niet bij de voordeur. Mocht je fysieke beperkingen of uitdagingen hebben met je houding of beweging dan biedt hij graag suggesties voor oefeningen en bewegingen waar je thuis aan kunt werken om deze aan te pakken.

Boek een massage bij Marvin en je kunt rekenen op een ontspannen behandeling met blijvend effect.