Teacher

Latisha

Latisha, geboren in Perth, met Maleisische, Indonesische en Australische roots, studeerde in Melbourne voor professionele moderne danseres. Ze leerde yoga voor het eerst kennen toen haar moeder haar meenam naar een Bikram yogales. Nadat ze gewend was geraakt aan de routine was ze al snel verslaafd, er sloeg echt een vonk over. Beweging is haar expressie en manier om zichzelf beter te begrijpen. Door yoga maakt Latisha meer verbinding met zichzelf, waardoor ze beter naar zichzelf kan luisteren en bewustere keuzes leert te maken. Het herinnert haar eraan om de tijd te nemen om te vertragen of zichzelf meer uit te dagen. 

De ideale reis van Latisha zou een 10-daags Vipassana-retreate zijn om daarna in de tropen tijd door te brengen. In de buurt van helderblauw water, een overvloed aan vers fruit en veel bergen om te beklimmen! Haar favoriete bestemming is overal, als ze maar met haar vrienden is. Wat ervoor zorgt dat Latisha gaat stralen? De aanwezigheid van haar vrienden én de natuur, het is alles wat ze nodig heeft. 

Latisha is onlangs samen met haar vriend naar Rotterdam verhuisd. In Rotterdam vindt ze plezier, steun en liefdevolle mensen om haar heen; alles wat je zoekt. De stad is ze nog aan het ontdekken.  

Het kiezen van een nummer één maaltijd is een moeilijke keuze voor Latisha. De Eenling in Schiedam is een van haar favorieten, en Aloha, met zijn pingpongtafels en de huis-schildpad staat ook op haar lijst van favoriete restaurants. 

Terug naar team