Jared Holcroft teacher bij Yogaground Bikram Yoga Hot Yoga HIIT en Hero bokskampioen kom boksen groepsles BOX bij Yogaground2
Teacher

Jared

Jared is zowel yogaleraar als personal trainer op het gebied van fitness als boksen. 

Hij motiveert je graag en zet zich echt in om je te helpen je doelen te bereiken en verder te gaan! Met Jared zorgt hij ervoor dat je net dat beetje extra doet en alles uit je training haalt. 

In een persoonlijke sessie zorgt Jared ervoor dat er een echte focus is op jouw persoonlijke specifieke behoeften en begeleidt hij je naar de meest effectieve manier van bewegen. Hij richt zich op jouw persoonlijke vooruitgang en helpt je om je lichaam en geest beter te begrijpen, zodat je je eigen uitdagingen kunt overwinnen en je vrij voelt om je te bewegen op de manier die voor jou werkt. 

Je kunt een verhitte training verwachten als je een sessie met Jared boekt, waarbij hij je, indien nodig, extra zal motiveren door met je mee te bewegen! Naast het motiveren is hij er ook op gericht om je mindful te houden en ervoor te zorgen dat je de training op een veilige manier uitvoert. 

Terug naar team
YG personal

achieve your goals and go beyond!

Jared is geboren en getogen in Zuid-Afrika met een Nederlandse moeder, dus het is geen verrassing dat hij weer in het land van zijn voorouders woont! Hij houdt van de parken in de stad of de omliggende bossen, en natuurlijk van de vriendelijke, open aard van Rotterdammers!

Na het volgen van zijn 500 uur yoga teacher training in Zuid Afrika, heeft hij daarna kwalificaties gehaald in boksen en fitness coaching. Voor Jared brengen yoga en beweging hem in het huidige moment en dwingen het zijn geest in een staat van helderheid. Door yoga heeft hij geleerd om zijn lichaam en geest te observeren en niet te veroordelen, wat hem heeft geholpen om met mensen te werken die verder willen gaan in hun eigen fitnessreis.

Zijn favoriete reisbestemming is Thailand, vanwege de zon, de oceaan, zwemmen, wandelen, de mensen en het gevoel van plezier! Maar als het om eten gaat, moet het de hete bonencurry van zijn grootvader zijn of het bananenbrood van zijn moeder.