Gene Bikram yoga teacher en Power yoga bij YG Studios boutique studio Rotterdam
Teacher

Gene

Yoga is voor Gene de manier om jong te blijven; het houdt hem grounded en energiek. Het helpt hem ook om verbinding te maken; aan zichzelf, aan anderen en aan alles om hem heen. 

Gene is een echte Canadees, geboren en getogen, maar heeft ook inheemse Noord-Amerikaanse roots, die hij beiden probeert te combineren in zijn yogabeoefening. 

Hij volgde zijn yogaopleiding bij een Amerikaans bedrijf dat zich echt op alignment en veiligheid in de yogabeoefening. Hij is geschoold in hatha en vinyasa yoga en heeft zelf ook ervaring in het trainen van ashtanga, bikram en yin. 

Yoga is niet altijd zijn belangrijkste focus geweest, de eerste keer dat hij naar Rotterdam kwam was voor een MBA-opleiding aan de Rotterdam School of Management. Dit maakte hem zo enthousiast over Nederland dat hij besloot een paar jaar later terug te komen om hier te wonen en te werken en werd meteen aangetrokken tot Yogaground, gelukkig voor ons! 

Als hij wat vrije tijd heeft, gaat hij graag naar het park of de rivier met een lekker boek of wat muziek, genietend van het uitzicht en het stadsgevoel van Rotterdam. 

Zijn favoriete gerecht? Hoe pittiger hoe beter. Hij houdt van elke keuken met een beetje pit, vooral curry’s en salsas. Hoewel niet pittig, zal zijn nummer 1 maaltijd altijd in de keuken van zijn moeder zijn – comfort food in combinatie met wat moederliefde is de beste smaak die er is.  

Terug naar team