Eva Hostess bij YG Studios Rotterdam Boutique studio Hiit en kracht lessen
Host

Eva

Als ze haar ronde door Rotterdam maakt, wil ze eigenlijk alleen maar foto’s blijven maken. Eva Host bij YG Studios, vindt dat er in Rotterdam stad zoveel inspirerende gebouwen zijn die nieuw en ook verfrissend aanvoelen. Ongeveer 4 jaar geleden kwam ze naar Rotterdam om Fine Arts te studeren aan de Willem de Kooning en houdt van de Rotterdamse kunstscene. Wat deze stad helaas niet biedt is uitgestrekte natuur. Eva brengt graag tijd door op het strand of in het bos. Gelukkig voor haar bezoekt ze af en toe haar ouders en vrienden in Zeeland, waar ze oorspronkelijk vandaan komt.   

Hoewel Rotterdam voor Nederlandse begrippen een vrij grote stad is, is Eva erin geslaagd een solide sociaal netwerk op te bouwen wat de stad een meer huiselijke sfeer geeft. Wat haar ook helpt is de verbinding met haar eigen lichaam, geest en spiritualiteit. Sindsdien voelt ze zich meer zichzelf en houdt het haar creativiteitsstroom op gang.  

Wanneer ze op reis gaat, gaat ze graag kamperen met familie en vrienden. Als ze een stedentrip maakt, moet de stad historische gebouwen en romantiek hebben. Haar favoriete eten is Roti, gelukkig voor Eva zit onze stad vol met goede roti winkels!

Terug naar team