Annemarie_yoga_bikram_teacher_rotterdam_fitness_yogaground_exercise2
Teacher

Annemarie

Yoga is endless…

Annemarie yoga lerares bij YG Studios, heeft haar jeugd in veel verschillende landen doorgebracht; Brunei, Gabon, and Qatar, om er een paar te noemen. Op dit moment voelt Annemarie zich helemaal thuis in Delft, maar ze heeft een grote liefde voor Amsterdam waar ze meer dan 15 jaar woonde. Annemarie geeft gelukkig ook graag les in Rotterdam!  

In de zomer, als ze een middag voor zichzelf heeft, vind je haar hoogstwaarschijnlijk op het terras van Hotel New Yorkgenietend van de zon.  

Na een hoop gezien te hebben, is Hawaii een van haar favoriete bestemmingen. Ze is hierheen gereisd om een marathon te lopen en vond het daar zo leuk, dat ze terugging om daar te trouwen.   

Dichter bij huis vindt ze het heerlijk om dagelijks aan yoga te doen en geeft ze les sinds 2013. Annemarie volgde lerarenopleidingen in Los Angeles en Bali. Ze heeft het gevoel dat er nog zo veel te leren valt en daarom is ze nu ook begonnen met yogatherapie. Yoga is eindeloos…

Volg Annemarie op Instagram!

Terug naar team

Wanneer je op zoek bent naar evenwicht voor je lichaam & geest en in je dagelijks leven, dan moet je bij Annemarie. In haar yogatherapie sessies werkt ze aan je algehele welzijn; fysiek, mentaal en emotioneel. Op basis van jouw behoeftes maakt ze een programma op maat. Annemarie luistert naar wat je echt nodig hebt, met geduld en aandacht begeleidt ze je, met een verbeterde staat van zijn als resultaat.

Klik op de knop hieronder om een Personal yogatherapie sessie met Annemarie te boeken.

Boek een personal sessie
YG PERSONAL

improve your overall wellbeing