hardlopen met plezier

Start je YG Run hardlooptraining!

Ons lichaam is zo geëvolueerd dat we effectieve duurlopers zijn. Denk aan de lengte van onze benen, schokabsorberende wervelschijven, onze heupen en de prominente positie van onze voeten. We kunnen ook zweten, waardoor ons lichaam koel blijft tijdens zware oefeningen. Laten we gaan hardlopen!

Neem deze 2 trainingen op in je trainingsschema en je zult zeker je doelen bereiken!

YG RUN TUESDAYS
Ontdek de straten, parken en bruggen van Rotterdam met YG Run running school, interval training en meer. Met de DSW Bruggenloop op zaterdag 15 april & zondag 16 april in het vooruitzicht versla je die kilometers met gemak. Become a better runner, elke dinsdag om 19.15 uur.

YG RUN THURSDAYS
Werk aan je techniek en verbeter je snelheid tijdens de Track & Field training. Om 19.00 vertrekken we samen vanaf YG Lijnbaan richting Sportcomplex Nijento.

TRAINER
Niels, manager van Run2Day, is je running coach en leert je alle ins en outs.

Find out more about Niels
Verbeter je humeur en focus

hardlopen doe je om plezier te hebben

Wanneer je lichaam en geest zich beginnen aan te passen, kan hardlopen bevrijdend aanvoelen. Repetitieve bewegingen kunnen je in een meditatieve toestand brengen die gelukzalig kan zijn. Het enige advies dat we je kunnen geven is om te onthouden dat je hardloopt om plezier te hebben.

Bewegen heeft een positief effect op je mentale toestand en zelfs een wandeling van 30 minuten per dag in een rustig tempo verhoogt je stemming. Het doet wonderen voor de kwaliteit van je slaap, je humeur en zelfs je focus gedurende de dag. Dat is waar YG Studios pay-off “It’s all about the movement” zinvol begint te worden 😉

Word een betere hardloper en laat ons team van geweldige leraren je helpen waar je het het meest nodig hebt. Zorg voor een gezonde routine en misschien onderga je op een dag die runner’s high. Get ready to sweat!

Book YG Run!
Schrijf je in voor YG Run

Wat je hardloop doel ook is

Wat je doel ook is, hardlopen is voor iedereen toegankelijk. Gewoon je veters strikken en gaan! Wennen aan hardlopen, als je het een tijd of nooit gedaan hebt, kan best intensief zijn.

Onze YG Run club is voor alle niveaus, je leert de minst vermoeiende en meest effectieve hardlooptechnieken. Zelfs met een loopje van 30 minuten begin je al calorieën te verbranden, bouw je algemene kracht op en verbeter je je mentale welzijn.

YG RUN, elke dinsdag 19.15 ren je de straten en parken rond. Elke donderdag 19.00 uur werk je aan je techniek en snelheid tijdens de Track & Field training.

Heb je hulp nodig? Stuur een mailtje – hey@ygstudios.nl

Stay up to date, follow your favorite Yogastudio in Rotterdam Centrum on Instagram, Facebook or subscribe to our mailing list.