you're running to have fun

Start hier je hardlooptraining!

Ons lichaam is zo geëvolueerd dat we effectieve duurlopers zijn. Denk maar aan de lengte van onze benen, de schokdempende tussenwervelschijven, onze heupkassen en de prominente positie van onze voeten. We hebben ook het vermogen om te zweten, waardoor ons lichaam koel blijft tijdens zware inspanningen. Laten we gaan rennen en start hier je hardlooptraining!

YG RUN 5K
Start elke dinsdag om 18.15 uur voor degenen die nog nooit hebben hardgelopen of gewoon een beetje hulp nodig hebben. Wanneer je je inzit voor 8 weken op één rij ga je vliegensvlug van ZERO tot 5K HERO! Je kunt je elke dinsdag bij ons aansluiten.

YG RUN 10K
Laten we samen de bruggen verslaan! Op 12 december doet de Rotterdamse hardloopgemeenschap mee aan de DSW Bruggenloop. Doe mee met je vrienden, buren of team en loop de 6 iconische bruggen van onze stad in volle winterse gloed. Verbeter je RUN training en werk aan je techniek! Elke dinsdag om 19.15 uur.

TRAINER
Niels, manager van Run2Day, zal je coach zijn en je alle ins en outs leren. Of bekijk onze agenda en andere lessen om je gezonde routine te behouden!

BOOK MY YG RUN

Wanneer je lichaam en geest zich beginnen aan te passen, kan hardlopen bevrijdend aanvoelen. Repetitieve bewegingen kunnen je in een meditatieve toestand brengen die gelukzalig kan zijn. Het enige advies dat we je kunnen geven is om te onthouden dat je hardloopt om plezier te hebben.

Bewegen heeft een positief effect op je mentale toestand en zelfs een wandeling van 30 minuten per dag in een rustig tempo tilt je stemming op. Het doet wonderen voor de kwaliteit van je slaap, je humeur en zelfs je focus gedurende de dag. Dat is waar Yogaground’s pay-off “It’s all about the movement” zin begint te krijgen 😉

Stel je doelen en laat ons team van geweldige leraren je helpen waar je het het meest nodig hebt. Zorg voor een gezonde routine en misschien onderga je op een dag wel die runner’s high. Maak je klaar om te zweten!

lift your mood and focus

hardlopen doe je om plezier te hebben

JOIN YG RUN NOW

Wat je hardloop doel ook is

Het maakt niet uit wat je doel is, hardlopen is voor iedereen toegankelijk. Gewoon je veters strikken en gaan! Wennen aan hardlopen, als je het een tijdje niet hebt gedaan of nooit hebt gedaan, kan best intensief zijn.

We hebben 2 Yogaground hardloop teams, YG RUN 5K voor beginners, YG RUN 10 K voor een meer gevorderd niveau. Hier leer je de minst vermoeiende en meest effectieve looptechnieken of stoom je jezelf klaar voor bijvoorbeeld de DSW BRUGGENLOOP! Zelfs met een 30 minuten run begin je al calorieën te verbranden, algehele kracht op te bouwen en je mentale gezondheid te verbeteren.

Stay up to date, follow your favorite Yogastudio in Rotterdam Centrum on InstagramFacebook or subscribe to our mailing list.