BACK TO SCHOOL

KRIJG 20% OP JE CREDITS PACK

Het einde van de zomer… Dat betekent een einde aan uitslapen en tot laat op het terras. Laat ons je helpen je dagelijkse routine weer op te pakken. Met een speciale actie en 5 tips voor dagelijkse gezonde gewoontes.

Ga voor die extra credits voor je lessen bij Yogaground. Gebruik promocode BACKTOSCHOOL en krijg 20% korting op je 20 credits pack. Dat is € 104 in plaats van € 130.

GET YOUR DISCOUNT

  • Log in op je account.
  • Ga naar onze tarieven pagina en selecteer onze 20 credits pack.
  • Pas de promocode BACKTOSCHOOL toe voordat je gaat betalen.
  • Krijg 20% korting op je 20 credits pack.
  • Je 20 credits pack is geldig voor 1 jaar na het boeken van je eerste les.

Promocode is geldig van 27 augustus tot 30 september 30 2021.

Weg met de vakantie blues en kom in beweging. Zo mis je nooit meer een training.

1. COUNT WORKOUTS, NOT MINUTES
Herinner jezelf eraan dat weer beginnen met trainen een uitdaging is en dat je energielevel per dag kan verschillen. Focus je op de workouts die je doet, niet op hoe lang ze duren en hoe intens ze zijn. Je hebt meer aan een consistent schema dat je langer volhoudt dan een heftige workout die je maar af en toe doet. Heb je weinig tijd? Check dan onze 30 minuten workouts op YGTV of ga naar een van onze 45 minuten HIIT les bij Yogaground Veerhaven.

2. RING THE ALARM
De snooze knop is erg verleidelijk, zeker wanneer je net terug bent van vakantie. Maar, opstaan is echt makkelijker wanneer je eerder opstaat, direct als de wekker gaat en hierin ritme aanbrengt. Hebben we al gezegd dat we verse koffie aanbieden na onze ochtend lessen?

3. PREPARE
Reserveer je lessen vooruit en zorg dat ze in je agenda staan. Je kan tot 2 weken van tevoren reserveren in onze app!

4. FIRST THINGS FIRST
In plaats van gelijk je telefoon erbij te pakken, je social media en berichtjes in de ochtend; neem een moment om je prioriteiten voor de dag te bepalen. Denk aan wat je zou willen bereiken en wat je bezigt houdt. Focus on YOU.

5. PLAN YOUR RECOVERY
Tijd nemen om te herstellen is net zo belangrijk als die workouts. Schrijf in je dagboek, lees wat of luister naar je favoriete podcast. Of breng gewoon tijd door met je vrienden. Vind wat het beste bij jou past, blijf deze momenten voor jezelf nemen en geniet ervan!

BACK TO SCHOOL

ONZE 5 TIPS VOOR GEZONDE GEWOONTES