Return to your workout rhythm

Get back into the groove

Get back into the groove. Kom weer in je sportritme met 20% korting op je 40 credits pack. Bij YG Studios bieden we nu alles onder 1 dak aan de Lijnbaan; box, yoga, hit, strength, run.

Hoe het werkt

Open de app of log in op de website en selecteer het 40-credits pack. Gebruik de promocode ‘GROOVE23‘ bij het afrekenen en je ontvangt de korting. Deze promocode is geldig tot en met zondag 24 september. De credits zijn geldig voor één jaar.

Tijd om terug in het ritme te komen

Terwijl de zomerdagen langzaam overgaan in de koelere, frissere maanden van de herfst, is het tijd om terug te keren naar het ritme van je fitnessroutine. Na een welverdiende pauze tijdens de zomervakantie is er geen betere manier om je trainingsregime nieuw leven in te blazen dan door terug te keren naar YG Studios. En weet je wat? We verwelkomen je met open armen en een exclusieve aanbieding die je niet wilt missen!

Je 20% korting wacht op je

Bij YG Studios begrijpen we dat de overgang terug naar je trainingsroutine uitdagend kan zijn. Daarom bieden we een onweerstaanbare prikkel om je fitnessreis weer op gang te brengen. Koop een 40-credits pack en geniet van een fantastische korting van 20%!

Meer dan ooit bij YG Lijnbaan

Onze Lijnbaan studio heeft zich ontwikkeld om je nog meer te bieden. Of je nu een doorgewinterde yogi bent, een felle bokser, een enthousiaste liefhebber van intensieve training, of iemand die zich wil aansluiten bij een levendige hardloopgroep, we hebben voor ieder wat wils.

Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om terug te keren naar de sportschool, weer in het ritme te komen en een gezondere, gelukkigere versie van jezelf te omarmen. We kunnen niet wachten om je te zien!

Shop creditpack
Trakteer jezelf

Extra voor unlimited leden

Ook als je een unlimited abonnement hebt, belonen we je graag met een extra’tje. Zo krijg je 20% korting op je massage, wanneer je deze bij de front desk of via hey@ygstudios.nl boekt.

Massage Rotterdam