pak je korting

BACK TO SCHOOL!

En dan ineens is de zomer voorbij. Hoe, waarom, wanneer is het allemaal voorbij gegaan? We weten het, het is zuur om afscheid te nemen van die mooie dagen, lange avonden buiten, en iedereen die in zo’n goed humeur is.

Maar je kunt op YG Studios rekenen! We bieden precies wat je nodig hebt om de overgang naar het normale leven soepeler te laten verlopen. Deze september  bieden we je 20% korting op je 40 credits pack. Dat is 176 in plaats van 220 Euro!

PAK JE KORTING
Log in op je account.
Ga naar onze pricing page en selecteer het 40 credits pack.
Pas promocode BACKTOSCHOOL toe voor betaling.
Krijg 20% korting op je 40 credits pack.

Je credits zijn 1 jaar geldig vanaf het moment dat je je eerste les boekt.
 
– Promocode geldig van 26 augustus tot 30 september 2022.  

log into YG account
pak je korting

top tips to keep you moving!

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn hier onze 3 beste tips om weer met een glimlach aan de dagelijkse ‘bump ‘n’ grind’ te beginnen!

 

  1. BLIJF LACHEN

Het is bewezen dat glimlachen endorfine, oftewel gelukshormonen, in onze hersenen vrijmaakt, net als het stressverlagende serotonine. En als je glimlacht, zul je vrijwel zeker de mensen om je heen laten glimlachen, waardoor een golf van alleen maar goede vibes ontstaat. Er zijn zelfs aanwijzingen dat het forceren van een glimlach een aantal van dezelfde effecten heeft als een echte glimlach, dus mondhoeken omhoog en door!

  

  1. BUITEN GENIETEN 

Dat de temperaturen dalen, betekent niet dat je moet stoppen met buiten zijn. Natuurlijke omgevingen en zonlicht hebben nog steeds een positief effect op je geest en lichaam – frisse, koele lucht, de rust van een bos vol herfstbladeren, lege stranden met golven die langs je voeten spoelen – neem gewoon een trui mee en…

 

 

  1. BLIJF BEWEGEN 

Beweging is essentieel voor je mentale en fysieke welzijn. Het is ook een goede manier om op te warmen in de koudere maanden die komen.  Van lange wandelingen in de natuur tot een fietstocht in de stad, of van een volledige stretch in yoga tot een HIIT-les, je lichaam en al zijn systemen moeten in beweging blijven, wat de maand ook is. Als je moeite hebt om de motivatie te vinden, zoek dan een trainingsmaatje en zet je samen in om elke week te bewegen. Met z’n allen ben je tenslotte sterker!